Majoretele se întorc acasă cu o salbă de medalii

Campionatului Mondial de Majorete desfășurat anul acesta în Crikvenica – Croația, a încununat efortul depus de sportivii Clubului Sportiv Alegria, obținându-se următoarele rezultate:
– Locul 1 și titlul de campioană mondială pentru echipa de junioare – open pom-pom.
– Locul 1 și titlul de campionă mondială pentru Maria Ciortea – Solo cadet open pom-pom
– Locul 1 și titlul de campioane mondiale pentru Irina Sabău și Ioana Cojan – Duo cadet open pom-pom.
– Locul 2 și titlul de vicecampioane mondiale pentru Maria Brisc și Maia Crișan – Duo junior open pom-pom.
– Locul 4 pentru Antonia Perneș – solo junior open pom-pom.
– Locul 5 pentru Ariana Ciuciu – solo junior open pom-pom.
– Locul 7 pentru Sara Aciu – solo senior open pom-pom.
– Premiu special din partea organizatorilor Campionatului Mondial de Majorete pentru dansurile prezentate de sportivii Clubului Sportiv Alegria Zalău.
Astfel, Clubul Sportiv Alegria Zalău, aflându-se la prima participare la Campionatul Mondial de Majorete, aduce acasă după trei zile de concurs: 5 medalii de aur, 1 medalie de argint, 1 medalie de bronz, precum și 6 clasări în primele 10 locuri.
Felicitări sportivilor și antrenorilor ce au reprezentat cu mândrie orașul Zalău și România la Campionatul Mondial!
M. S.

2 Thoughts to “Majoretele se întorc acasă cu o salbă de medalii”

  1. […] Campionatului Mondial de Majorete desfășurat anul acesta în Crikvenica – Croația, a încununat efortul depus de sportivii Clubului Sportiv Alegria, obținându-se următoarele rezultate: – Locul 1 și titlul de campioană mondială pentru echipa de junioare – open pom-pom. – Locul 1 și titlul de campionă mondială pentru Maria Ciortea – Solo cadet open pom-pom – Locul 1 și titlul de campioane mondiale pentru Irina Sabău și Ioana Cojan – Duo cadet open pom-pom. – Locul 2 și titlul de vicecampioane mondiale pentru Maria Brisc și Maia Crișan – Duo junior… Citeste mai mult […]

  2. […] Campionatului Mondial de Majorete desfășurat anul acesta în Crikvenica – Croația, a încununat efortul depus de sportivii Clubului Sportiv Alegria, obținându-se următoarele rezultate: – Locul 1 și titlul de campioană mondială pentru echipa de junioare – open pom-pom. – Locul 1 și titlul de campionă mondială pentru Maria Ciortea – Solo cadet open pom-pom – Locul 1 și titlul de campioane mondiale pentru Irina Sabău și Ioana Cojan – Duo cadet open pom-pom. – Locul 2 și titlul de vicecampioane mondiale pentru Maria Brisc și Maia Crișan – Duo junior… Citeste mai mult […]

Leave a Comment